Εκδηλώσεις
 

19/11/2012

Τη Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου παρουσιάστηκε ο Απολογισμός του έργου της Επικοινωνιακής εκστρατείας για τον καρκίνο σε Ημερίδα που διοργανώθηκε στο Αμφιθέατρο της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας. Η διετούς διάρκειας εκστρατεία αφορά στον σχεδιασμό επικοινωνιακής στρατηγικής, στην υλοποίηση δράσεων επικοινωνίας, δημοσιότητας και πληροφόρησης και στην ευαισθητοποίηση του γενικού αλλά και ειδικών κοινών, για την πρόληψη του καρκίνου.


19/11/2012

Τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, ώρα έναρξης 10.30, θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Αμφιθέατρο της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας η απολογιστική ημερίδα της «Εθνικής Επικοινωνιακής Εκστρατείας Πρόληψης για τον Καρκίνο», την οποία διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας και το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι δράσεις επικοινωνίας και δημοσιότητας της εκστρατείας και οι παρεμβάσεις για την πρόληψη με βάση το «Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011-2015», καθώς και η αξιολόγηση των δράσεων και οι προτάσεις για τη συνέχιση της επικοινωνιακής εκστρατείας.


17/10/2012

Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο Κ.Α.Π.Η. της κοινότητας Αγίου Θωμά, επιστημονική-ενημερωτική ημερίδα με θέμα: Γυναικολογικός καρκίνος και ενίσχυση της συμμετοχής στο «Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011-2015». Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Τανάγρας σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου.


06/10/2012

Το απόγευμα του Σαββάτου 6 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε ένας ξεχωριστός αγώνας στο κολυμβητήριο του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης. Οι αργυρές Ολυμπιονίκες της Αθήνας του 2004 συνάντησαν τις χρυσές Παγκόσμιες πρωταθλήτριες της Σαγκάης του 2011, σε έναν αγώνα με ιερό σκοπό.


15/09/2012

Με αφορμή το 45ο Ράλι της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης που διεξήχθη στις 15-16 Σεπτεμβρίου, η Εθνική Επικοινωνιακή Εκστρατεία Πρόληψης για τον Καρκίνο 2011-2015 οργάνωσε δράσεις για να διαδώσει το μήνυμα της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου και της αξίας της ενημέρωσης του κοινού. Συγκεκριμένα, συμμετείχε στο Ράλι με αγωνιστικό αυτοκίνητο που είχε σημανθεί με τα λογότυπα του προγράμματος και το μήνυμα της εκστρατείας «ΠΑΡΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ».


07/08/2012

Είναι πλέον επιβεβαιωμένο πως η υπέρμετρη έκθεση στον ήλιο είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για την αυξανόμενη συχνότητα του καρκίνου του δέρματος σε πληθυσμούς με ανοιχτόχρωμο δέρμα και την ταχύτατη εξάπλωσή του σε σχέση με άλλες κακοήθειες. Αν και στην Ελλάδα η συχνότητα κατά την οποία εμφανίζεται τέτοιος τύπος καρκίνου (κακόηθες μελάνωμα) δεν είναι μεγάλη, τα περιστατικά δυστυχώς βρίσκονται σε έξαρση με ιδιαίτερη έμφαση στις νεαρότερες ηλικίες.


06/07/2012

Η υπέρμετρη έκθεση στον ήλιο είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για την αυξανόμενη συχνότητα του καρκίνου του δέρματος σε πληθυσμούς με ανοιχτόχρωμο δέρμα και την ταχύτατη εξάπλωσή του σε σχέση με άλλες κακοήθειες. Ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης διοργανώνει κάθε χρόνο τους αγώνες του Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Ράλλυ Αιγαίου. Είναι ένα γεγονός που ελκύει την προσοχή του κόσμου και τα φώτα της δημοσιότητας και γι’ αυτό το λόγο η Εθνική Επικοινωνιακή Εκστρατεία Πρόληψης για τον Καρκίνο επέλεξε τη συμμετοχή στο Ράλλυ Αιγαίου 2012 για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το…


13/06/2012

Ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα «Καρκίνος του τράχηλου της μήτρας» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 στις 7 το απόγευμα στο Τρικούπειο πολιτιστικό κέντρο Μεσολογγίου με διοργανωτές τον Δήμο Μεσολογγίου και το Κέντρο Υγείας Αιτωλικού.


01/06/2012

Το ΑγκαλιάΖΩ – Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου στο πλαίσιο της ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου συνέχισε τις δράσεις ενημέρωσης, αυτή τη φορά σε συνεργασία με τον Δήμο της Αίγινας.


21/05/2012

Το Κυτταρολογικό Εργαστήριο του Τμήματος Παθολογικής Ανατομικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας στο πλαίσιο του «Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τον Καρκίνο 2011-2015» διοργάνωσε με επιτυχία Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Νεότερες εξελίξεις στην πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας» υπό την αιγίδα της 5ης Υ.Πε. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, της Ελληνικής Εταιρείας Κλινικής Κυτταρολογίας, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών Μαιευτών Εφετείου Λάρισας.


16/05/2012

Στις 16 Μαΐου, το Κέντρο Υγείας Νέας Μηχανιώνας, ο Δήμος Θερμαϊκού και η 4η Υ.Πε. Μακεδονίας Θράκης διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα «Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας προλαμβάνεται, χάρισε ένα δώρο στον εαυτό σου, κάνε τεστ ΠΑΠ». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Κ.Α.Π.Π.Α. 2000, στην Περαία, με την ενεργή συμμετοχή του τμήματος Νοσηλευτικής του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης.


15/05/2012

Στις 15 Μαΐου, το Κέντρο Υγείας Γκούρας Κορινθίας σε συνεργασία με τον Επιστημονικό Σύλλογο Μαιών-Μαιευτών Ναυπλίου, διοργάνωσαν εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας – εμβόλια HPV». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών, στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Γκούρας, έναν φιλόξενο χώρο που οι γυναίκες του χωριού έχουν διαμορφώσει σαν ένα παραδοσιακό σπίτι της παλιάς εποχής. Η εκδήλωση είχε μεγάλη προσέλευση κατοίκων της περιοχής, ιδιαίτερα γυναικών οι οποίες είχαν την ευκαιρία να θέσουν στους ομιλητές τις ερωτήσεις και τις απορίες τους.


12/05/2012

Με αφορμή το 33ο ΡΑΛΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, που διοργάνωσε η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου στις 12-13 Μαΐου 2012, πραγματοποιήθηκε δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τον καρκίνο του προστάτη στο πλαίσιο της Εθνικής Επικοινωνιακής Εκστρατείας για τον καρκίνο.


02/05/2012

Το ομοίωμα του παχέος εντέρου της εθελοντικής οργάνωσης EUROPA COLON φιλοξενήθηκε στο Ευγενίδειο Ίδρυμα (Πλανητάριο) στη συνέχεια των εκδηλώσεων ενημέρωσης για τον καρκίνο του παχέος εντέρου στην Αθήνα. Ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ομοίωμα για να εξοικειωθεί με μια σειρά από παθολογικές καταστάσεις του παχέος εντέρου.


09/04/2012

Ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου ΑγκαλιάΖΩ (παράρτημα Ηρακλείου) σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το ΚΕΕΛΠΝΟ και στο πλαίσιο της «Εθνικής Επικοινωνιακής Εκστρατείας Πρόληψης για τον Καρκίνο», οργάνωσαν εκδήλωση με θέμα την ενημέρωση για τον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου.


04/04/2012

Την Τετάρτη 4 Απριλίου 2012 στην αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Βέλου Κορινθίας πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ομιλία με θέμα «Πρόληψη - έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας», στο πλαίσιο του προγράμματος προληπτικού ελέγχου για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας 2011-2015.


02/04/2012

Εκδηλώσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου στη Νίκαια

Σε συνέχεια των εκδηλώσεων για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου, το ομοίωμα του παχέος εντέρου της EUROPA COLON στήθηκε στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» του Δήμου Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Εκεί ο επισκέπτης είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί, να εξοικειωθεί με μια σειρά από παθολογικές καταστάσεις του παχέος εντέρου και να ενημερωθεί για ό,τι νεότερο υπάρχει γύρω από τον συγκεκριμένο τύπο καρκίνου.


26/03/2012

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση ευαισθητοποίησης του κοινού για τον καρκίνο του παχέος εντέρου που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα με έκθεση του ομοιώματος του παχέος εντέρου. Η προσέλευση του κοινού ήταν μεγάλη και το ενδιαφέρον έντονο, ενώ τέθηκαν και πολλές ερωτήσεις απορίες. Παρόντες για να απαντήσουν στα ερωτήματα και τις απορίες του κοινού ήταν η πρόεδρος του Παραρτήματος του Ομίλου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου ΟΕΚΚ – ΑγκαλιάΖΩ Πάτρας, κυρία Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη καθώς και εκπρόσωποι του Ομίλου, και η κυρία Αθηνά Χριστοπούλου, Παθολόγος Ογκολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».


22/03/2012

Το ΥΥΚΑ στο πλαίσιο της εθνικής επικοινωνιακής εκστρατείας για τον καρκίνο έχει δρομολογήσει πολλές δράσεις για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού. Στο πλαίσιο της εκστρατείας αυτής, ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου, ΟΕΚΚ - ΑγκαλιάΖΩ σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το ΚΕΕΛΠΝΟ οργάνωσαν στις 22 Μαρτίου συνέντευξη τύπου για την ενημέρωση για τον καρκίνο του παχέος εντέρου στο Εμπορικό Κέντρο ATHENS HEART.


17/03/2012

Με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Ναυπακτίας και του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου, τη συμμετοχή της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (παράρτημα Ναυπάκτου) και του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου, το Σάββατο 17 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα Ναυπάκτου επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Η αναγκαιότητα του προληπτικού ελέγχου για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας-Τεστ ΠΑΠ».


19/02/2012

Με αφορμή τα 50 χρόνια από τον θάνατο του Γεωργίου Παπανικολάου, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 7.00 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε επιστημονική εκδήλωση στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης με θέμα: «Τεστ ΠΑΠ: Μύθοι και αλήθειες. Όλα τα δεδομένα και οι νεώτερες εξελίξεις για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας».


01/02/2012

Την 1η Φεβρουαρίου στο Αμφιθέατρο του νέου κτηρίου του ΥΥΚΑ πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα, «Πρόληψη του Καρκίνου και Προαγωγή της Δημόσιας Υγείας: από το Ε.Α.Ν στο τώρα» όπου παρουσιάστηκε το Εθνικό Αρχείο Νεοπλασιών και ο Προσυμπτωματικός Έλεγχος του Καρκίνου.


09/12/2011

Το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων και την υποστήριξη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας, πραγματοποίησε επιστημονική εκδήλωση με θέμα Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Τραχήλου της Μήτρας. Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.


07/12/2011

Το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε συνεργασία με τον Δήμο Πατρέων και την υποστήριξη του ΟΕΚΚ «Αγκαλιάζω», την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου πραγματοποίησε επιστημονική εκδήλωση στο Εμπορικό Επιμελητήριο Αχαΐας, με θέμα «Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου». Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η δημοσιογράφος κυρία Μαρία Σιορώκου, η οποία προλόγισε και την εκδήλωση. Η κ. Σιορώκου μίλησε για το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου και ιδιαίτερα για την ανάδειξη της αξίας της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης για την αντιμετώπιση της νόσου και την ενθάρρυνση του κοινού να συμμετέχει σε αυτό.


07/12/2011

Επιστημονική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Βέροια την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του τραχήλου της μήτρας», σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας και με την υποστήριξη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Βέροιας-Ημαθίας «Άγιος Παρθένιος». Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο του «Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τον Καρκίνο 2011-2015» σε μια προσπάθεια κινητοποίησης του τοπικού πληθυσμού.


04/12/2011

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου οργανώθηκε από τον Δήμο Σητείας, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας και την 7η Υ.Πε. Κρήτης, εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας στο πλαίσιο του «Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τον Καρκίνο 2011-2015».


27/11/2011

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε επιστημονική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Εορδαίας, με θέμα: «Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου». Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο Εορδαίας και με την πολύτιμη υποστήριξη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εορδαίας στο πλαίσιο του «Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τον καρκίνο 2011-2015» του Υπουργείου Υγείας.


27/11/2011

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 11.00 το πρωί, πραγματοποιήθηκε επιστημονική εκδήλωση στην Αίθουσα Κοβενταρείου, με θέμα: «Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του τραχήλου της μήτρας». Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο Κοζάνης στο πλαίσιο του «Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τον καρκίνο 2011-2015» του Υπουργείου Υγείας. Είχε την υποστήριξη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κοζάνης και του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης.


24/11/2011

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011 οργανώθηκε από τον Δήμο Ρεθύμνου, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας και την 7η Υ.Πε., εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας στο πλαίσιο του «Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τον Καρκίνο 2011-2015».


23/11/2011

Από το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ενημέρωσης του κοινού για την «Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Τραχήλου της Μήτρας», δεν μπορούσε να λείπει η Θεσσαλονίκη. Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σχετική Επιστημονική Εκδήλωση στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης. Συντονιστής της εκδήλωσης και ένας εκ των ομιλητών ήταν ο ιατρός κύριος Αριστοτέλης Λουφόπουλος, Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ΓΠΝΘ Ιπποκράτειο.


21/11/2011

Στις 21 Νοεμβρίου 2011 οργανώθηκε από τον Δήμο Ηρακλείου, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας και την 7η Υ.Πε., εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας στο πλαίσιο του «Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τον Καρκίνο 2011-2015».


18/11/2011

Στο πλαίσιο της περιοδείας των «Κινητών Μονάδων Ενημέρωσης για την Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου» στον Νομό Πέλλας, σχεδιάστηκε με την υποστήριξη των Δήμων Αλμωπίας, Έδεσσας και Σκύδρας και του «Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων» τριήμερο Επιστημονικών Εκδηλώσεων με ομιλητή τον κ. Παύλο Μελισσανίδη, Μαιευτήρα Γυναικολόγο.


06/11/2011

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε επιστημονική εκδήλωση για την Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Τραχήλου της Μήτρας σε αίθουσα της Καψαλάκειου Πολιτιστικής Στέγης της Ν. Μηχανιώνας. Η εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Καρκινοπαθών Νέας Μηχανιώνας «Παναγία Φανερωμένη» και περιλάμβανε ομιλία για το θέμα της έγκαιρης διάγνωσης. Ομιλητές ήταν οι ιατροί Αριστοτέλης Λουφόπουλος, Καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Άγγελος Δανιηλίδης, Λέκτορας Μαιευτικής Γυναικολογίας Α.Π.Θ.


02/11/2011

Με πρωτοβουλία του Δήμου Αριστοτέλη στη Βόρεια Χαλκιδική, διοργανώθηκε επιστημονική εκδήλωση για τον προσυμπτωματικό έλεγχο του καρκίνου στην Πολιτιστική Εστία Παλαιοχωρίου (Παλαιό Πέτρινο Σχολείο). Η εκδήλωση έγινε με την αφορμή της παρουσίας της Κινητής Μονάδας Ενημέρωσης για τον καρκίνο του τραχήλου στον Δήμο.


31/10/2011

Με πρωτοβουλία του Δήμου και του Κέντρου Υγείας, στην αίθουσα του Δημαρχείου του Κάτω Νευροκοπίου, πραγματοποιήθηκε επιστημονική εκδήλωση με θέμα την Έγκαιρη Διάγνωση του καρκίνου και το τεστ Παπανικολάου. Στην ενημέρωση πήραν μέρος περίπου πενήντα γυναίκες οι οποίες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον, έκαναν πολλές ερωτήσεις και ζήτησαν να ληφθεί ξανά τέτοια πρωτοβουλία ώστε να έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν εκ νέου. Αυτό που σε πρώτη φάση αποφασίστηκε είναι να γίνουν Επιστημονικές Εκδηλώσεις και σε άλλες περιοχές.


30/10/2011

Η Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Υπουργείου Υγείας βρέθηκε στην πόλη των Σερρών το τριήμερο 28-30 Οκτωβρίου στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τον Καρκίνο 2011-2015.


10/10/2011

Η εκδήλωση αυτή σηματοδοτεί την εκκίνηση μιας περιοδείας τριών «Κινητών Μονάδων Ενημέρωσης για την Πρόληψη του Καρκίνου»...


13/07/2011

Ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ανδρέας Λοβέρδος και ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης κήρυξαν την έναρξη


01/07/2011

H έναρξη του νέου προγράμματος προληπτικής ιατρικής για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας που σχεδιάστηκε από το Υπουργείο Υγείας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2011, στο ανακαινισμένο και σύγχρονο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο στη Χώρα Σφακίων.

Το Υπουργείο Υγείας εκπροσώπησαν οι κ. Αριστομένης Συγγελάκης, υπεύθυνος για το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο, ο κ. Νίκος Λιονής, καθηγητής Γενικής Ιατρικής Πανεπιστημίου Κρήτης και πρόεδρος της Επιτροπής του Υπουργείου για τον ομαδικό προσυμπτωματικό έλεγχο, η κ. Αριστομένη Βασιλάκη μαία Πανεπιστημίου Κρήτης και πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Μαιών κ.ά.


19/04/2011

Ημερίδα εξειδίκευσης του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τον Καρκίνο διοργάνωσε το ΥΥΚΑ στις 19 Απριλίου


16/12/2010

Το πλαίσιο, οι άξονες παρέμβασης και οι κύριες δράσεις του εθνικού σχεδιασμού για τον καρκίνο για την περίοδο 2011-2015 παρουσιάστηκαν στις 16 Δεκεμβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο σε εκδήλωση όπου συμμετείχε σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, κ. Φώφη Γεννηματά, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Γιώργος Κουτρουμάνης, ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος, μέλη της ακαδημαϊκής και επιστημονικής κοινότητας, ΜΚΟ και εθελοντές για την υγεία και την πρόνοια.

Το Σχέδιο Δράσης δίνει…

Ημερολόγιο
Απρίλιος 2022
Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ
      1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
«« «       » »»


paptesthellas
 
 
 

keelpno ypourgeio ugeias aspa european union