Εκδηλώσεις | 23/11/2011
 

Εκδηλώσεις ενημέρωσης στη Θεσσαλονίκη και στα Ιωάννινα

Από το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ενημέρωσης του κοινού για την «Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Τραχήλου της Μήτρας», δεν μπορούσε να λείπει η Θεσσαλονίκη. Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σχετική Επιστημονική Εκδήλωση στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης. Συντονιστής της εκδήλωσης και ένας εκ των ομιλητών ήταν ο ιατρός κύριος Αριστοτέλης Λουφόπουλος, Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ΓΠΝΘ Ιπποκράτειο. Επίσης, μίλησε και η ιατρός κυρία Χαρά Δεστούνη, Διευθύντρια Κυτταρολογικού Τμήματος του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Θεαγένειο» Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, ενώ την υποστήριξή της προσέφερε η Ομοσπονδία Καρκινοπαθών Ελλάδος.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μεταξύ άλλων και οι Διοικητές και Υποδιοικητές της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Νάνος και κ. Δημητριάδου. Χαιρετισμό απηύθυνε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη κυρία Καλυψώ Γούλα.

 

Παράλληλα, στο Δημοτικό Θέατρο (Παλαιά Σφαγεία) των Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα «Πρόγνωση και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Τραχήλου της Μήτρας». Ομιλητής ήταν ο ιατρός κύριος Ευάγγελος Παρασκευαΐδης, Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννιτών και με την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης.

Ο Δήμος Ιωαννίνων επιβεβαίωσε τη δέσμευσή του στην εφαρμογή του προγράμματος προσυμπτωματικού ελέγχου μέσω του Δημοτικού Συμβούλου, κυρίου Λώλη.

Δύο τηλεοπτικά κανάλια των Ιωαννίνων ΙΩΑΝΝΙΝΑ TV & TV1 κάλυψαν με ρεπορτάζ την εκδήλωση.

Ημερολόγιο
Μάιος 2024
Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 
«« «       » »»


paptesthellas
 
 
 

keelpno ypourgeio ugeias aspa european union