Εκδηλώσεις | 09/04/2012
 

Οι εκδηλώσεις για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου συνεχίστηκαν στο Ηράκλειο Κρήτης

Ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου ΑγκαλιάΖΩ (παράρτημα Ηρακλείου) σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το ΚΕΕΛΠΝΟ και στο πλαίσιο της «Εθνικής Επικοινωνιακής Εκστρατείας Πρόληψης για τον Καρκίνο», οργάνωσαν εκδήλωση με θέμα την ενημέρωση για τον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Μ. Δευτέρα, 9 Απριλίου στη Βασιλική Αγίου Μάρκου, με χορηγία του Δήμου Ηρακλείου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ομιλίες προς το κοινό του Καθηγητή Γενικής Ιατρικής και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κυρίου Χρήστου Λιονή, του κυρίου Γρηγορίου Πασπάτη, Διευθυντή του Γαστρεντερολογικού Τμήματος ΒΠΓΝΗ και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου και του κυρίου Αθανασίου Κωτσάκη, Λέκτορα Παθολογίας Ογκολογίας ΠΑΓΝΗ. Οι ομιλίες των ιατρών περιστράφησαν γύρω από το θέμα της Πρόληψης και της Έγκαιρης Διάγνωσης του καρκίνου του Παχέος εντέρου. Στο τέλος, το κοινό είχε την ευκαιρία να κάνει ερωτήσεις αλλά και να περιηγηθεί με τη βοήθεια των γιατρών στο ομοίωμα του εντέρου και να επεξεργαστεί τα διάφορα στάδια της νόσου.

Ο Όμιλος ΑγκαλιάΖΩ διέθεσε μεγάλο αριθμό ενημερωτικών εντύπων καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής του ομοιώματος του παχέος εντέρου στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου και φιλοξένησε τοπικό κανάλι στον χώρο για ρεπορτάζ.

Ημερολόγιο
Ιούνιος 2024
Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ
       1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30      
«« «       » »»


paptesthellas
 
 
 

keelpno ypourgeio ugeias aspa european union