Νέα | 30/11/2011
 

30/11/2011 Κατερίνη – Αχαρνές

ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Την Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης υποδέχτηκαν πάνω από 10 άτομα του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κατερίνης-Πιερίας η «Αγία Αικατερίνη». Με μεγάλο ενθουσιασμό και ενέργεια διένειμαν έντυπα σε πλήθος κόσμου που πέρασε από την Κεντρική Πλατεία αλλά και σε στέκια νεολαίας και μαγαζιά.

 

Οι γυναίκες έδειξαν προθυμία να ενημερωθούν και πολλές από αυτές ζήτησαν περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα κλείσουν ραντεβού να κάνουν το τεστ ΠΑΠ.

Οι εθελοντές-εθελόντριες που υποστήριξαν την Μονάδα ήταν οι: Θεανώ Γελαδάρη, Μαρία Λιόλιου, Ζωή Κοσμίδου, Φριδερίκη Ζαχούλη, Κυριακή Παπαδοπούλου, Πολυξένη Αμβροσιάδου, Γεωργία Μαυρίδου, Κατερίνα Γκουρκόλη, Βασιλεία Τσιγκοροπούλου, Αννα Χασιώτη, Σοφία Εγγονίδου, Γεωργία Μπουσνάκη, Δέσποινα Ιωάννου, Κατερίνα Γιαννακοπούλου, Αντωνία Σταματοπούλου, Δημήτρης Παπαδόπουλος και Βασίλης Παπαδόπουλος.

 

ΑΧΑΡΝΕΣ

Η Κινητή Μονάδα συνεχίζοντας το ταξίδι της στον νομό Αττικής, βρέθηκε στην Κεντρική Πλατεία στις Αχαρνές. Με την υποστήριξη της μαίας της «Πολυκλινικής του Ολυμπιακού Χωριού», κυρίας Μαρίας Σπαή, διανεμήθηκε μεγάλος αριθμός φυλλαδίων σε γυναίκες τις οποίες σταματούσε να ενημερώσει.

Η κυρία Σπαή δραστηριοποιείται όλο το χρόνο για την προώθηση του Προγράμματος για τον Προσυμπτωματικό Έλεγχο. Ανέφερε πολύ χαρακτηριστικά πως, μεταξύ άλλων, μαζί με τον Μαιευτήρα-Γυναικολόγο, κύριο Ματθαίο Καρλαύτη, και την Επισκέπτρια Υγείας, κυρία Αγγελική Βλάσση, διοργάνωσαν ενημερωτική ομιλία στις 25 Μαΐου στο «Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ» του Ολυμπιακού χωριού. Στο κοινό μίλησε ο κύριος Καρλαύτης, με θέμα τον προσυμπτωματικό έλεγχο για τον καρκίνο και ειδικότερα, την αναγκαιότητα του τεστ ΠΑΠ για τις γυναίκες.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της μαίας, εδώ και αρκετό καιρό ο αριθμός των γυναικών που μάθαιναν για το δωρεάν τεστ και έκλειναν ραντεβού ήταν μεγάλος. Παρόλα αυτά, όπως είπε χαρακτηριστικά, μετά την παρουσία της Μονάδας στις Αχαρνές δέχεται τηλέφωνα στην Πολυκλινική πλέον καθημερινά.

Ημερολόγιο
Ιούλιος 2024
Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31   
«« «       » »»


paptesthellas
 
 
 

keelpno ypourgeio ugeias aspa european union